Pri nakupu nad 15 € je dostava brezplačna.

Proksima načini plačil

Manični poet

O bipolarni motnji se še vedno ne govori dovolj. Manični poet je knjiga, v kateri so zbrani resnični dogodki človeka, ki živi z bipolarno motnjo ali manično depresijo. Nekateri ji pravijo bolezen dveh obrazov, saj se izmenjujeta depresivna in manična faza, Bolezen je obvladljiva, lahko pa tudi zelo nevarna.  Jaka Tomc vam bo zaupal svojo izkušnjo, ki bi se lahko končala tudi drugače.

Manija je zajebana sestra depresije. Obratno sorazmerna, a ravno zaradi tega še toliko bolj nevarna. Ko si maničen, izgubiš stik z realnostjo. Zavedaš se okolice in dogajanja okoli sebe, a jih dojemaš izkrivljeno. Vse tvoje vedenje se pomeša z domišljijo, tvojimi željami in sanjami. Počutiš se kot bog. Si na egotripu, ki ga ne moreš doseči z nobeno drogo. Na ljudi gledaš od zgoraj in noben te ne more prepričati, da tvoja resnica ni prava. Zate je še kako resnična.”

  • Brutalno iskrena knjiga. ~ Jana
  • Priporočamo v branje!” ~ Cosmopolitan
  • Želeli jo boste prebrati.” ~ Diva.si
  • Jaka nam v obraz zabriše dejstva in naravo bolezni, ki človeka popolnoma psihično ohromi in ga premetava iz evforije v depresijo in nazaj.” ~ dobreknjige.si

Brezplačno knjigo lahko dobite tukaj: Manični poet – Jaka Tomc. Prijetno branje!

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 15€

Vračilo knjig

Brez navajanja razloga

Dostava po vsem svetu

Kjerkoli se nahajate

100-odstotno varen nakup

SSL/PayPal/Kreditne in debetne kartice

Spletna stran Proksima.si za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z našo politiko zasebnosti in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov in nastavitve na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve piškotkov.
Sprejemam piškotke
Nastavitve zasebnosti ×
×