pokanje mehurckov

Pokanje mehurčkov

Kliknite za predogled knjige
-17%

4,99 10,00 

Avtor: Jaka Tomc

mehka vezava, 20 x 13 cm
82 strani

Žak in Tara sta malodane popoln par. Žak ljubi Taro in ona njega, a ko se po naključju v njunem mehurčku znajde Lia, je katastrofa na vidiku.

(1 mnenje stranke)
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznake: , ,
100-odstotno varen nakup
  • Predračun / PayPal / MasterCard / Visa
  • Pošiljanje podatkov preko varnega SSL protokola

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 30€.
Kamorkoli na planetu.

Opis

Pokanje mehurčkov je peta knjiga Jake Tomca na knjižnih policah. Po treh žanrsko pestrih proznih delih in pesniški zbirki nam tokrat ponudi – kot bi dejal sam – branje za na plažo. Zvrst, ki je v njegovem kovčku idej tlela zelo dolgo in mu obenem predstavljala poseben izziv. Dokler ni bil nekega dne postavljen pred spontano dejstvo, ko mu je prijateljica dejala, naj ji za naslednji poletni dopust spiše nekaj berljivega. Predlagala je osnutek zgodbe in glavne like in tako je nastala knjiga po naročilu.

Lahkoten zapis nas popelje v ljubezenski trikotnik, kjer ima vsaka njegova stranica v sebi svoje karakterne značilnosti in tako izriše pester dogajalni lik. Oglišča so ljubezenski odnosi, pogosto na preizkušnjah, soočeni z moralnimi dilemami in skušnjavami. Kakopak. A če bi bilo vse tako enostavno, bi bili tudi »mehurčki« obstojnejši.

Mojstrski in sproščen ubeseditveni način, ki nam kljub lahkotnosti kdaj pa kdaj da misliti in nas skozi »milnico« popelje v pravo poletno klasiko.

Dušan Marolt

 

  • Zgodba o ljubezenskem trikotniku, ki je sila nenavaden, saj ne postreže z običajnimi maščevalnimi prijemi, temveč se raje posveti paroma, ki bivata v različnih, skorajda sterilnih mehurčkih. In tam se odvijajo sočne stvari. ~ Simon Orač, Obrazni backstage
  • Te knjige enostavno ne moreš odložiti, prebereš jo lahko v enem dihu. Fantastično!!! ~ Sandi, Goodreads

Dodatne informacije

Različica knjige

E-knjiga, Podpisana, Tiskana knjiga

1 mnenje za Pokanje mehurčkov

  1. Jane is not my name

    Popolno poletno branje. “Gripping” zgodba in sproščen slog, začinjen s sočnimi, duhovitimi in življenjskimi mislimi.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pokanje mehurčkov
4,99 10,00  Izberite možnost