Otroški komplet

Otroški komplet

-14%

30,00 

V otroški komplet smo združili dve čudoviti otroški knjigi – zbirko pravljic Zvezdne pravljice in slikanico Mojstri pajki.

100-odstotno varen nakup
  • Predračun / PayPal / MasterCard / Visa
  • Pošiljanje podatkov preko varnega SSL protokola

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 30€.
Kamorkoli na planetu.

Opis

Zvezdne pravljice

Potopite se v čarobni svet, v katerem živijo palčki zaspančki, duda, ki gre sama na potep, pa vedno lačna mravljica in pingvina Tinka in Albin. Preverite, kaj se dogaja v Panovem gozdu. Kako poje Miška Milka. Če je jabolko našlo svojo mamo. Zdrznite se ob zgodbi deklice Vite, ki se je spravila na zlobnega kralja Tarasa. Pokukajte v Božičkovo hišo in v živalski vrt, v katerem vlada zmešnjava. In če ne veste, kako sta Sonce in Luna dobila ime, boste izvedeli tudi to.

Imenitna zbirka pravljic, kot ustvarjena za prebiranje pred spanjem.

  • “Knjiga ne bo navdušila samo najmlajših, ampak vse z otroško dušo v sebi, ki prisegajo na kakovostne, izvirne domače pravljice.” ~ Vesna Sivec Poljanšek, Bukla
  • “V njih je Matic dal določen poučni pridih, ki bo zagotovo dal misliti tako otrokom kot staršem.” ~ Urban Klančnik, Svet24
  • “Matic Slapšak nas je popeljal v svet pravljic, kjer so doma drugačni, netipični junaki.” Bibaleze.si

Mojstri pajki

Na robu sveta stoji pozabljen grad, ki ga poseljuje na tisoče pajkov. Ti se že leta in leta ravnajo po svojem pajčjem urniku, predvsem pa pletejo mreže, ker pajki to pač počnejo. Ko se nekega dne v njihove mreže zaplete metulj, se pajčja rutina nenadoma postavi na glavo.

Maha, maha, maha s krilci, ki postajajo vedno težja, dokler, prilepljen na mreže, ne odreveni od strahu.

Nuša Komplet Peperko in Nea Likar vas bosta popeljali v skrivnosten in čaroben svet, v katerem gospodarijo pajki. Mojstri pajki.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Otroški komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Otroški komplet
35,00  30,00  Dodaj v košarico