Poletni komplet

Kliknite za predogled (Dandy Dildo)
Kliknite za predogled (Pokanje mehurčkov)
-45%

22,00  12,00 

Avtor: Jaka Tomc

Dandy Dildo in Pokanje mehurčkov. En avtor, dve knjigi, dve ljubezenski zgodbi. Tokrat vam ponujamo obe skupaj v posebnem paketu, ki smo ga poimenovali Poletni komplet. Ker je poletje pač čas za ljubezen, te pa ni nikoli preveč.

Samo še 5 na zalogi

100-odstotno varen nakup
  • Predračun / PayPal / MasterCard / Visa
  • Pošiljanje podatkov preko varnega SSL protokola

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 40€.
Kamorkoli na planetu.

Opis

Pokanje mehurčkov je peta knjiga Jake Tomca na knjižnih policah. Po treh žanrsko pestrih proznih delih in pesniški zbirki nam tokrat ponudi – kot bi dejal sam – branje za na plažo. Zvrst, ki je v njegovem kovčku idej tlela zelo dolgo in mu obenem predstavljala poseben izziv. Dokler ni bil nekega dne postavljen pred spontano dejstvo, ko mu je prijateljica dejala, naj ji za naslednji poletni dopust spiše nekaj berljivega. Predlagala je osnutek zgodbe in glavne like in tako je nastala knjiga po naročilu.

Lahkoten zapis nas popelje v ljubezenski trikotnik, kjer ima vsaka njegova stranica v sebi svoje karakterne značilnosti in tako izriše pester dogajalni lik. Oglišča so ljubezenski odnosi, pogosto na preizkušnjah, soočeni z moralnimi dilemami in skušnjavami. Kakopak. A če bi bilo vse tako enostavno, bi bili tudi »mehurčki« obstojnejši.

Mojstrski in sproščen ubeseditveni način, ki nam kljub lahkotnosti kdaj pa kdaj da misliti in nas skozi »milnico« popelje v pravo poletno klasiko.

Dušan Marolt

Zgodba o ljubezenskem trikotniku, ki je sila nenavaden, saj ne postreže z običajnimi maščevalnimi prijemi, temveč se raje posveti paroma, ki bivata v različnih, skorajda sterilnih, mehurčkih. In tam se odvijajo sočne stvari. ~ Simon Orač, Obrazni backstage

* * *

Ko se novinar Donovan Small zaljubi v privlačno prodajalko erotičnih pripomočkov Margaret Cooper, se mu življenje obrne na glavo. Dandy Dildo je zgodba polna zapletov in razpletov, sklepanja in krhanja odnosov, smeha in solz. Morate jo prebrati!

“Dandy Dildo se je začel pisati med eno od hospitalizacij. Takrat sem bil v tako hudi depresiji, da nisem znal dešifrirati koliko je ura, jaz pa sem začel pisati knjigo. To je zame dosežek, primerljiv poletu na Luno.”

Jaka Tomc v intervjuju za Žurnal 24

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poletni komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Poletni komplet
22,00  12,00  Dodaj v košarico