Creepyatrija

Creepyatrija

Kliknite za predogled knjige

20,00 

Knjiga je razprodana, vendar je predviden dotis. Če bi radi naročili knjigo, nam pišite.

Avtorica: Tereza Vuk

mehka vezava
132 strani

Kratke zgodbe Tereze Vuk, ki so zbrane v knjigi, so smešne le na prvi pogled, za njimi pa se skriva prava čustvena eksplozija, ki bo z vami ostala še dolgo potem, ko boste knjigo prebrali!

100-odstotno varen nakup
  • Predračun / PayPal / MasterCard / Visa
  • Pošiljanje podatkov preko varnega SSL protokola

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 30€.
Kamorkoli na planetu.

Opis

Creepyatrija je po več letih dočakala svoj drugi ponatis. Samozaložniška uspešnica je “na ulici” postala iskano blago, ki se redko pojavi celo v spletnih oglasnikih.

Tereza Vuk je inteligentna ženska, ki po sili razmer fura safr, živi safr in piše o safru. Vem, da ne zveni ravno slovnično pravilno, ampak tako to je. Njene kratke zgodbe, ki so končno zbrane v knjigi, so smešne le na prvi pogled. Urejena, domnevno normalna večina se rada smeje drugačnim, še posebej rada se naslaja nad trpkimi usodami vseh, ki živijo na margini družbe.

Tipičen slovenski humor, največkrat ga opazimo na TV, je omejen na norčevanje iz fizičnih lastnosti posameznika. Če ima nekdo velike zobe ali jih sploh nima, je grbast, šepa, ima govorno napaČo ali ne zna govoriti slovensko ipd., spravi v smeh večino gledalcev.

Iz spremne besede

Creepyatrija je prvenec, ki se bolj kot roman bere kot osebna izpoved.

      • Vukova je kritična do sveta, čeprav njena odvisnost ni ravno izid družinskih travm in se zaradi tega ne smili sama sebi. Odstira nam vpogled v resnično obrobje, kjer prevladujeta boj za obstanek in neizprosno spopadanje človeškega bitja s seboj. – Žiga  Valetič, Bukla
      • Terezini komentarji, ki vse preveč­krat zrcalijo misli v glavi povsem obi­čaj­nega človeka, so tisto, kar prepreči, da bi knjigo odložil kot blodnjo pojoče travice. – Quattro, Joker

Ne spreglejte

Obe knjigi Tereze Vuk vam ponujamo v posebnem Terezinem kompletu po posebni ceni.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Creepyatrija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja